Tanja Bouman 

coaching | communicatie | tekst 

Tanja

Mijn naam is Tanja Bouman en in mijn bedrijf combineer ik de drie dingen die ik leuk vind om te doen: coachen, schrijven en adviseren.


Ik studeerde Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht, waarna ik ruim 11 jaar bij een groot bedrijf heb gewerkt. Daar heb ik het vak Communicatie in de praktijk geleerd. Na zoveel jaren was het op een gegeven moment de tijd om nieuwe stappen te zetten. Die stappen zette ik nadat ik eerst flink mijn leven onder de loep had genomen door mijzelf in mijn bewustzijn te ontwikkelen. Inmiddels coach ik ook graag anderen in persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het geweldig om te ervaren hoe dicht mensen weer bij zichzelf komen. En het schrijven? Het blijft mijn uitdaging om die kern te vinden waardoor de lezer geprikkeld wordt en tot actie overgaat. Of het nu een aankoop is, informatie inwinnen, een prikkelende vraag waardoor men gaat nadenken...

De afgelopen jaren heb ik één ding geleerd. Díe dingen doen waar je ogen van gaan sprankelen. En dat is wat ik met de combinatie van coachen, schrijven en adviseren precies doe!

 

 

 

 

Info